Företagstjänster

Mobil företagsmassage är en lönsam uppskattad tjänst med många mervärden. Tjänsten är ett starkt komplement till den traditionella företagshälsovården och friskvårdspengen för dem som vill investera i sina medarbetares välmående.

Vi kommer ut till ert företag och står för komplett utrustning, bokningslistor och betalningsmöjligheter. Det enda vi behöver av er för att erbjuda våra tjänster är en mindre yta att uppehålla oss på. Samtliga terapeuter hos oss är certifierade av sitt branschförbund och innehar patientskadeförsäkringar.

Mobil Massage har 15 års yrkeserfarenhet.

Vi har kontinuerligt utvecklat verksamheten tillsammans med våra kunder och har idag en enkel tillgänglig tjänst som uppskattas av många företag i Mälardalen med omnejd.

Det är visat att det är direkt lönsamt att investera i friskvård för sina medarbetare. Att man får olika resultat beror på många faktorer, men det som är konstant är att man alltid får tillbaka mer än man stoppar in.

En av de starkaste mervärdena vi upplevt genom alla år är att massörens rekommendationer om tips o råd får en kraftig genomslagskraft i och med det individuella mötet som massagen också innebär. Det ingår i massageterapeutens roll att uppmuntra hjälp till självhjälp genom att träna, boka sin tid till sjukgymnasten eller att faktiskt göra de övningar man fått och ta den där promenaden.

Kompletterande tjänster genom samverkan

vi har utvecklat vår verksamhet i tillsammans med våra kunder under 15 års tid. Genom samverkan kan vi erbjuda kompletterande tjänster och behandlingar som stärker både oss själva och våra kunder.