Hem-massage

Namn*
Epost*
Telefon*
Meddelande*

Efter 15 års erfarenhet av mobil massage har vi tillräckligt enkel hantering av varje bokning och varje tillfälle för att vi med trygghet kan erbjuda mobil massage i mindre volym.

För dig som har svårt att ta dig ur hemmet, eller för er som bara önskar att vi besöker dig där du befinner dig, kan vi nu erbjuda mobil hem-massage.

Vi kommer successivt initiera denna tjänst som i dagsläget är i full gång i Eskilstuna och Strängnäs med omnejd.

Bokning och intresseanmälan sker via kontaktformuläret.

Du kommer få all information och de uppgifter du behöver så snart vi hanterat ditt ärende.

Denna tjänst kan endast utnyttjas till fullo i Eskilstuna och Strängnäs. Enköping Södertälje och Västerås är näst på tur och kan i dagsläget bara bokas med särskilda villkor. Behandling utförs i kundens lokal och det är nödvändigt med ett utrymme på minst ca 10 kvadratmeter så behandlingsbänken får plats och så att terapeuten kan gå runt den obehindrat. Kunden kan behöva godkännas om hen önskar behandling i hemmiljö där hen inte är skriven. Åldersgräns för tjänsten är 15 år, och upp till 18 år utförs tjänsten endast i målsmans sällskap. För nya kunder gäller sker med kort, swish eller kontanter i samband med behandlingen. För återkommande kunder godkänns även betalning mot faktura. I händelse av att terapeuten är försenad upp till 15min utgår ingen ekonomisk kompensation.

I händelse av återbud från terapeuten pga händelser som inte terapeuten rår över, som t.ex. sjukdom och trafikhinder, utgår ingen kompensation. Kunden erbjuds möjligheten till ny överenskommen tid. Vid avbokning, eller brist på avbokning, med mindre än 24h utan särskild anledning debiteras hela behandlingen. Vid ombokning pga händelse av sjukdom eller annat skäligt förhinder för kunden inom 24h debiteras 100kr.