Om oss

Kvalitet och trygghet

Genom att ständigt förbättra oss och alltid sträva efter 100% nöjda kunder slipper ni binda upp er för att få en trygg professionell leverantör. Avtal är alltid viktigt för alla inblandade parter och värnar stabiliteten i samarbetet mellan kund och leverantör. På mobil massage debiterar vi dock alltid endast utförda behandlingar. Det ger våra kunder en trygghet och kräver att vi ständigt ser över och bibehåller god kvalitet.

Bakgrund

Mobil Massage är specialister inom företagsmassage och mobil massage, men vi är även ett samverkansföretag med flera mottagningar och stort nätverk inom hälso-, sjuk- och friskvård.

Utöver våra egna terapeuter har vi samlat de bästa massörerna och terapeuterna på varje lokal ort i en enkel och tillgänglig tjänst. Det är en viktig del av vår affärsidé att alltid tillhandahålla de bästa massörerna till just ert företag och samtidigt kunna hjälpa våra kunder rätt inom de områden som knyter an till hälsa och friskvård.

Mobil massage samverkar för att både kunna hålla företagsmassagen i fokus och samtidigt bredda vårt tjänsteutbud och tillhandahålla de tjänster våra kunder efterfrågar. Vi kan på det här sättet garantera de bästa terapeuterna, bra priser och hög tillgänglighet.

I Eskilstuna och Strängnäs finns vi i både egen regi och samverkan med Lifecare massage & kiropraktik  i Strängnäs och Munktellstadens massage & kiropraktik på Verkstadsgatan 2 i Eskilstuna.

Med vår mobila företagsmassage täcker vi Mälardalen med omnejd, hela Södermanland samt Stockholms tätort. Här samverkar vi med andra aktörer för att ta emot på mottagning men håller företagsmassagen i egen regi.